Ανατροπή: Προς ανανέωση ο Σάντσες στον Παναθηναϊκό!

Άγνοια για Σάντσες και Ανόρθωση

Το συμβόλαιο του Φακούντο Σάντσες με τον Παναθηναϊκό εκπνέει στις 30 Ιουνίου, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν ο Αργεντινός μπακ θα συνεχίσει στο “τριφύλλι” για άλλον ένα χρόνο, ανανεώνοντας έως το καλοκαίρι του 2023, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Οπως αναφέρει το Πρακτορείο, οι “πράσινοι” έχουν αποφασίσει στρατηγικά να δώσουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής στον Γιώργο Βαγιαννίδη τη νέα αγωνιστική περίοδο, αναβαθμίζοντας το ρόλο του στην ομάδα σε Νο2 πίσω απ’ τον Γιάννη Κώτσιρα, για τη θέση του δεξιού μπακ.

Μία αποχώρηση του Σάντσες θα έμοιαζε… φυσιολογική υπ’ αυτό το πρίσμα, ωστόσο, στον Παναθηναϊκό θεωρούν πως ο Αργεντινός (παρότι έχει “πατήσει” τα 32) δεν παύει να αποτελεί μία αρκετά αξιόπιστη λύση για όλες τις θέσεις της άμυνας.

Επιπλέον, είναι team player, δεν “γκρινιάζει” ποτέ, ακόμη κι αν δεν μένει στον πάγκο για σερί αγώνων, ενώ όπου του ζητήθηκε και χρειάστηκε κάλυψε κάθε κενό στην αμυντική γραμμή, παίζοντας κι αριστερός μπακ (6 φορές) αλλά ακόμα και στόπερ.

Επιπλέον, είναι πολύ θετικό στοιχείο μέσα στα αποδυτήρια, ενώ το συμβόλαιό του είναι πολύ χαμηλό. Και τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο τραπέζι, είναι υπέρ της παραμονης του στον Παναθηναϊκό για άλλον ένα χρόνο, τουλάχιστον με βάση αυτά που θα του προταθούν από τους “πράσινους”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News