Ανατροπή με το συμβόλαιο του Γιοβάνοβιτς

Ανατροπή με το συμβόλαιο του Γιοβάνοβιτς

Συνεργασία ενός έτους επιθυμεί ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό, όπως αναφέρει πρωτοσέλιδο γνωστής εφημερίδας.

Μικρή ανατροπή προέκυψε στο θέμα του Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναίκό!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportday», ο Σέρβος προπονητής θέλει να υπογράψει μονοετές συμβόλαιο στο Τριφύλλι. Αυτό έρχεται κόντρα στην «πολιτική» της διοίκησης, που έως τώρα, έχει δεσμεύσει τους τεχνικούς της με τουλάχιστον 1+1 χρόνια (π.χ Μπόλονι).

Θυμίζουμε πως αρχικά, είχε συμφωνηθεί μεταξύ Αλαφούζου και Γιοβάνοβιτς συνεργασία με διετή ορίζοντα και ετήσιες απολαβές για τον Σέρβο στις 900.000 ευρώ.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να τελεσφορεί εν τέλει, εξ ου, και η καθυστέρηση των ανακοινώσεων, πέρα από το ζήτημα της επίλυση των… τυπικών με την γραφειοκρατία.

Η συγκεκριμένη διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών δεν είναι ικανή να «χαλάσει» το deal. Ούτως ή άλλως, ο πρώην προπονητής του ΑΠΟΕΛ εργάζεται εδώ και εννέα μέρες στην Αθήνα ως προπονητής των «πρασίνων», σχεδιάζοντας την επόμενη μέρα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News