Ανατροπή: Με ρήτρα το συμβόλαιο του Χατζηγιοβάνη - Ποιο το ύψος της

Παναθηναϊκός - Λαμία: Το πέναλτι-γκολ για το 1-0 (video)

Το ενδιαφέρον της Στουτγκάρδης για τον Τάσο Χατζηγιοβάνη επανήλθε στο προσκήνιο από γερμανικό δημοσίευμα, ωστόσο πέραν τούτου δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό.

Ο 22χρονος εξτρέμ είναι εδώ και καιρό στο στόχαστρο ομάδων από τη Γερμανία, την Ολλανδία και το Βέλγιο, όμως δεν έχει έρθει κάποια πρόταση.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν βιάζεται να κάνει το βήμα για το εξωτερικό και νιώθει πως ένας ακόμη χρόνος με πολλές συμμετοχές θα τον βοηθήσει να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο.

Σύμφωνα με την «Πράσινη», στη συμφωνία για επέκταση συμβολαίου που έγινε το καλοκαίρι μέχρι το 2022 ο Παναθηναϊκός είχε ενημερώσει τον παίκτη πως σε περίπτωση που έρθει κάποια καλή πρόταση δεν θα σταθεί εμπόδιο. Μάλιστα λέγεται πως έχει οριστεί και μια ρήτρα 2 εκατ. ευρώ στο συμβόλαιο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News