Ανατροπή! Με Μαντσίνι ο Παναθηναϊκός κόντρα στον ΠΑΟΚ

Ανατροπή! Με Μαντσίνι ο Παναθηναϊκός κόντρα στον ΠΑΟΚ

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τη ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet με τον ΠΑΟΚ (26/01, 19:30, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE SPORT24) και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μάγκνουσον, που δεν είναι ακόμα έτοιμος και έμεινε εκτός των πλάνων του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, σε αντίθεση με τον Αχιλλέα Πούγγουρα ο οποίος ξεπέρασε το μυϊκό πρόβλημα και υπολογίζεται κανονικά, όπως και ο Λάζο Κλεϊχέισλερ που κάνει ντεμπούτο με το «τριφύλλι».

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με την αποστολή του αυριανού αγώνα.

Σε αυτή βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Κυριόπουλος.

Σε ό,τι αφορά στον Ντάνιελ Μαντσίνι, μόλις ο Παναθηναϊκός ανακοινώσει επίσημα την απόκτησή του από τον Άρη, τότε θα τεθεί κι αυτός στην διάθεση του Γιοβάνοβιτς για το παιχνίδι με αντίπαλο τον «δικέφαλο του Βορρά»!

Από εκεί και πέρα, το πρόγραμμα των «πράσινων» περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, τακτική και εξάσκηση στα τελειώματα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News