Ανατροπή με Κολοβό στον Παναθηναϊκό

Κολοβός: «Οι ποδοσφαιριστές περνάνε ένα ντεφορμάρισμα και αυτό μου συμβαίνει»

O Τσάβι Ρόκα είχε επικοινωνία με τον παίκτη και τον ατζέντη του διαβεβαιώνοντας πως υπάρχει πίστη στις δυνατότητές του, πως υπολογίζεται από τον Γιώργο Δώνη και πως θα συνεχίσει στους «πράσινους».

Παρά το γεγονός ότι αρκετοί θεωρούσαν το προηγούμενο διάστημα πως ο 27χρονος μεσοεπιθετικός -που δεσμεύεται ως το 2022- βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από το Τριφύλλι, κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί.

Σύμφωνα με τη “Live Sport” ο Τσάβι Ρόκα είχε επικοινωνία με τον παίκτη και τον ατζέντη του κι εκεί ο Κολοβός ενημερώθηκε πως συμπεριλαμβάνεται στο αγωνιστικό πλάνο του Δώνη για τη νέα σεζόν και υπάρχει πίστη στις δυνατότητές του. Εξ αρχής βέβαια ο διεθνής άσος δεν σκόπευε να φύγει, όμως ήθελε να μάθει και τις προθέσεις των ανθρώπων του Παναθηναϊκού.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού πιστεύει πως ο Κολοβός μπορεί να εξελιχθεί σε εσωτερική «μεταγραφή» της ομάδας, καθώς μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα από όσα έδειξε την πρώτη του σεζόν στην ομάδα, όπου μέτρησε 15 συμμετοχές, 1 γκολ και 1 ασίστ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News