Ανατροπή με Καλαϊτζάκη στον Παναθηναϊκό!

Ανατροπή με Καλαϊτζάκη: Χαλάει η συμφωνία λόγω οικονομικών προβλημάτων

Ολική ανατροπή καθώς Παναθηναϊκός και Καλαϊτζάκης βρίσκονται σε νέες συζητήσεις που ίσως οδηγήσουν σε παραμονή του νεαρού άσου.

Παρά το γεγονός ότι οι δύο πλευρές βρίσκονταν εδώ και καιρό σε διαπραγματεύσεις για την επέκταση της συνεργασίας τους, δεν είχαν καταφέρει να βρουν τη «χρυσή» τομή για την υπογραφή νέου συμβολαίου και όλα έδειχναν ότι θα προέκυπτε πρόωρο διαζύγιο.

Ωστόσο, τα τελευταία 24ωρα σημειώθηκε πρόοδος στις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών, βρέθηκε κοινή γραμμή πλεύσης τόσο στον ρόλο του παίκτη για τη νέα σεζόν (προορίζεται για τρίτος πλέι-μέικερ), όσο και στο οικονομικό (μειωμένες αποδοχές), οπότε όλα δείχνουν θα υπογραφεί νέο συμβόλαιο, που θα δένει τον 21χρονο για τα επόμενα χρόνια.

Ο ύψους 2.02 γκαρντ αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στο πρωτάθλημα της Λιθουανίας με τη φανέλα της Νεβέζις, παίρνοντας σημαντικές εμπειρίες

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News