Ανατροπή και νίκη...

Ανατροπή και νίκη...

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με 3-2 σετ και έδειξε ότι θα πουλήσει ακριβά το… τομάρι του στο φάιναλ φορ του κυπέλλου

Με αυτή τη νίκη οι «πράσινοι» καπάρωσαν την πέμπτη θέση της βαθμολογίας , σε ένα ματς που ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος χρησιμοποίησε αρκετούς παίκτες και δοκίμασε διάφορα σχήματα.

[ads2]

Στο πρώτο σετ ο ΠΑΟ μπήκε νωθρά και χωρίς ωστόσο να είναι καλύτερος ο αντίπαλος, έχασε τελικά το σετ με 23-25 . Στο δεύτερο σετ οι «πράσινοι ήταν ψύχραιμοι στα κρίσιμα σημεία και τελικά κατάφερε να το πάρει με ψυχωμένους πόντους στο τέλος με 25-23.
Εξίσου αμφίρροπο ήταν και το τρίτο σετ με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν μαζί στο σκορ μέχρι και το 23-23. Στο 25-25 υπήρξε μια αμφισβητούμενη φάση που τελικά δόθηκε υπέρ του Εθνικού , το σκορ έγινε 25-26 και τελικά οι φιλοξενούμενοι πήραν το σετ με 25-27.
Ο Παναθηναϊκός έκανε άμεση ρελάνς στο τέταρτο σετ πήρε το προβάδισμα με 21-18 και κατάφερε να το τελειώσει με 25-20.
Στο τάι μπρέικ οι δύο ομάδες στην αρχή πήγαιναν μαζί (3-3) όμως με δυνατές επιθέσεις και καλά τελειώματα ήρθε το 8-6 και κατόπιν το 11-7. Όμως οι φιλοξενούμενοι με αντεπίθεση διαρκείας ισοφάρισαν 14-14 .
Οι «πράσινοι» πήραν τελικά το σετ με 20-18.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News