Ανατροπή ή... παιχνίδια με Μακέντα;

Οι δηλώσεις του Μακέντα μετά το ντέρμπι

Οι Σέρβοι ανατρέπουν τα δεδομένα για Μακέντα και Ερυθρό Αστέρα.

Αν και χθες υποστήριζαν ότι η ομάδα της Σερβίας τα βρήκε με τον Ιταλό επιθετικό, σήμερα κάνουν λόγο για απόσυρση του ενδιαφέροντος για Μακέντα.

Πρόκειται για ανατροπή δεδομένων ή μέσο… πίεσης του Αστέρα;

Αναλυτικά το Σέρβικο δημοσίευμα αναφέρει:

«Ο Αστέρας εγκαταλείπει την υπόθεση Μακέντα και κάθε άλλο επιθετικό!

Ο Ερυθρός Αστέρας δε θα αποκτήσει τον Φεντερίκο Μακέντα ή κάποιον άλλο επιθετικό, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από πηγές της ομάδας. Μόλις δύο μέρες μετά από την δήλωση του προπονητή, Ντέγιαν Στάνκοβιτς, πως η ομάδα προσπαθεί να πάρει τον Ιταλό. Ωστόσο προφανώς κάτι άλλαξε μέσα σε αυτές τις 48 ώρες και από το κλαμπ τώρα υπενθυμίζουν πως ο Στάνκοβιτς διαθέτει 4 επιθετικούς, ενώ ο Μπεν και ο Βουκάνοβιτς μπορούν να παίξουν στην κορυφή αν χρειαστεί. Επισημαίνεται επίσης πως ο Μποάκι και ο Πάνκοφ είναι στην καλύτερη ποδοσφαιρική ηλικία τους, αλλά βρίσκονται σε δεύτερο πλάνο για τον Στάνκοβιτς μέχρι να έρθουν σε καλό επίπεδο.

Επίσης από τον Αστέρα τονίζουν πως ήδη διαθέτουν έξι ξένους, τη στιγμή που στο Πρωτάθλημα μόνο τέσσερις μπορούν να είναι στο γήπεδο την ίδια στιγμή. Αυτό είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα διότι είναι οικονομική πολυτέλεια που ο Αστέρας δεν μπορεί να αντέξει. Δηλαδή να φέρει κι άλλους ξένους ενώ κάποιοι απ’ αυτούς που διαθέτει δεν υπολογίζονται (Ματέο Γκαρσία). Μέχρι τώρα δεν υπάρχουν δελεαστικές προτάσεις για πώληση παίκτη».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News