ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ! Χόρτο μαγικό στο Πανθεσσαλικό (vid)

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ! Χόρτο μαγικό στο Πανθεσσαλικό (vid)

Πράσινη… τρέλα στο Πανθεσσαλικό, 45 λεπτά πριν τη σέντρα στο Βόλος – Παναθηναϊκός!

Δείτε το βίντεο:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Green Club News (@green_club_news)

Παναθηναϊκός: Οι έμπειροι και ο Βαγιαννίδης!

Σημαντικό credit στην αμυντική γραμμή του Παναθηναϊκού είναι η μπαρουτοκαπνισμένη πεντάδα (Σένκεφελντ, Σάντσες, Μπρινιόλι, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ όλοι τους έμπειρα παιδιά) που έχει σταθεροποιήσει στα τελευταία παιχνίδια ο Ιβάν.

Ο πρωτοπόρος έχει βρει τρομερή συνοχή πλέον στα μετόπισθεν, κρατάει το “μηδέν” εύκολα και δείχνει πως έχει αποκτήσει ταυτότητα και στο ανασταλτικό σκέλος.

Αλλωστε πήρες ένα σωρό βαθμούς κι όταν έπαιξαν Κώτσιρας, Γκάνεα, Σάρλια, Πούγγουρας, εντελώς αλλαγμένη οπισθοφυλακή, αλλά με ίδιο αποτέλεσμα που φανερώνει πλάνο, δουλειά και ιδρώτα στο Κορωπί.

Όσο κι αν οι αναπληρωματικοί τα πήγαν εξαιρετικά είναι μεγάλη υπόθεση η επιστροφή του Ολλανδού στόπερ στις καλές εμφανίσεις, δίπλα του ο Μάγκνουσον όλο κι ανεβάζει στροφές, επιτρέποντας στον Κυπελλούχο να παίζει άμυνα στη σέντρα.

Θα θέλαμε κάποια στιγμή να δούμε και τον Γιώργο Βαγιαννίδη ως μέσα δεξιά. Ο μικρός μεγαλώνει συνεχώς, είναι πυλώνας του μέλλοντος για τον Παναθηναϊκό και το μόνο που χρειάζεται να κουλαντρίσει λίγο είναι ο υπέρ-ενθουσιασμός που βγάζει ορισμένες φορές που τον οδηγεί σε λάθη στις μεταβιβάσεις.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News