Αναστόπουλος: «Σωστά έφυγε στο ημίχρονο ο Ολυμπιακός, είχαν σφυρίξει 27 φάουλ»

Αναστόπουλος: «Σωστά έφυγε στο ημίχρονο ο Ολυμπιακός, είχαν σφυρίξει 27 φάουλ»

Προκλητικές δηλώσεις έκανε ο Νίκος Αναστόπουλος για το μπάσκετ, τονίζοντας πως στο ΟΑΚΑ έγιναν… όργια που ορθώς προκάλεσαν την αποχώρηση του Ολυμπιακού στο ημίχρονο!

Αναλυτικά, κομμάτι της συνέντευξής του από το gazzetta.gr:

Πάμε στο μπάσκετ. Υπάρχει κάποιος προπονητής του Ολυμπιακού με τον οποίο έχετε ταυτιστεί;

«Κοίτα, σίγουρα είναι ο Ιωαννίδης. Μιλάμε για μεγάλο προπονητή, είχε ομαδάρα εκείνα τα χρόνια και τώρα ο Μπαρτζώκας είναι προπονητάρα, με πολύ καλές επιλογές παικτών. Τώρα αυτά που λένε για τα τάιμ άουτ με τον Παναθηναϊκό είναι του κώλου, δεν ισχύουν».

Παίκτες που σας άρεσαν;

«Ο Πάσπαλι, ο Τάρπλεϊ, ο Σιγάλας, ο Σπανούλης είναι Θεός, ο Γκάλης δεν το συζητάμε είναι Θεός, ο Φιλίππου, ο Φασούλας. Από την τωρινή ομάδα είναι ο Σλούκας, ο Παπανικολάου… Παιδιά που έχουν μεγάλη επιρροή στο άθλημα».

Ο Σλούκας, όμως έχει δεχτεί αμφισβήτηση για το αν είναι ηγέτης.

«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, είναι παικταράς. Εντάξει, δεν μπορεί να παίρνει πάντα τα παιχνίδια, αλλά είναι παικταράς».

Η ομάδα μπορεί να πάει στο Final-4;

«Πιστεύω ναι, ο Μπαρτζώκας έχει βρει καλούς παίκτες φέτος. Παικταράς ο Ντόρσεϊ και θα βοηθήσει κι ο ψηλός (Κουίνσι Έισι)».

Η διαιτησία επηρέαζε όλα αυτά τα χρόνια την ομάδα;

«Η διαιτησία τί; Στο ματς που έφυγε η ομάδα από το γήπεδο, σ’ ένα λεπτό είχαν σφυρίξει 27 φάουλ. Λοιπόν, καλά έφυγε. Πολύ καλά έκανε. Είχαν γίνει όργια! Δεν θυμάσαι τον Πεν; Φεύγει μόνος του και τον σπρώχνει ο Διαμαντίδης και δεν δόθηκε τίποτα. Το περίφημο non call του Πηλοΐδη. Ο Διαμαντίδης παικταράς, δεν το συζητάμε, όμως άλλο αυτό».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News