Αναστασίου: «Υπερβολική η αποβολή Πούγγουρα»

Αναστασίου: «Υπερβολική η αποβολή Πούγγουρα»

O Γιάννης Αναστασίου ήταν καλεσμένος του Total Football και σχολίασε το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, στεκόμενος στη διαιτησία αλλά και την απόδοση του Διούδη.

Ο Έλληνας προπονητής τόνισε για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό:

«Ο Παναθηναϊκός ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη του ευκαιρία και πιστεύω αν έμενε το 0-1 στο ημίχρονο, τότε θα ήταν ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός στην συνέχεια είχε την ενέργεια αλλά και την πίστη για την νίκη. Το γκολ του Χασάν είναι ευθύνη του τερματοφύλακα, αυτά γίνονται αλλά είναι κρίσιμη η στιγμή γιατί είναι η τελευταία φάση του ημιχρόνου. Το ξέρει και ο ίδιος ο Διούδης.

Θεωρώ πως η αποβολή του Πούγγουρα ήταν αυστηρή, δεν είχε πρόθεση να χτυπήσει τον αντίπαλο του. Ο διαιτητής έκανε αρκετά λάθη» ενώ συμπλήρωσε: «Δίκαια ο Ολυμπιακός πήρε το πρωτάθλημα, ήταν η πιο σταθερή ομάδα σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News