Αναστασίου για Παναθηναϊκό: «Αισιόδοξα τα μηνύματα - Να έχει διάρκεια!»

«Καρφί» Αναστασίου για την οικονομική διαχείριση κατά τη θητεία του

Ο Γιάννης Αναστασίου υπογράμμισε στο ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6 πως ο Παναθηναϊκός ήταν διαφορετικός από εκείνον που αντιμετώπισε προ εβδομάδων ο Παναιτωλικός, ενώ ανέφερε πως το σημαντικότερο όλων είναι να έχει διάρκεια στην απόδοσή του το Τριφύλλι.

Αναλυτικά:

«Είναι αρκετά ενθαρρυντικό να αρχίζεις με 4-0 και με κόσμο στο γήπεδο, πόσω μάλλον για τον Παναθηναϊκό που ταλαιπωρήθηκε τα τελευταία χρόνια. Είχε άλλα πρόσωπα σε σχέση με το φιλικό που δώσαμε πριν λίγες εβδομάδες και ο κύριος Γιοβάνοβιτς έβαλε κάποια νέα στοιχεία.

Είχε ένταση, διάθεση και παλμό. Ήταν αισιόδοξα τα μηνύματα, αλλά το σημαντικό είναι να έχει διάρκεια, γιατί η συνέχεια θα είναι πιο δύσκολη. Η Λεωφόρος είναι μια όμορφη έδρα και η εμφάνιση δημιουργεί προσδοκίες, αλλά η διάρκεια κρίνει μια ομάδα και όχι 1-2 παιχνίδια μεμονωμένα. Θέλει δουλειά, υπομονή και σε κάθε ματς να δουλεύεις για να γίνεις καλύτερος».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News