Αναστασία Γιούσεφ: «Μου πρόσφεραν 20.000 ευρώ στη Μύκονο για πριβέ» (vid)

Αναστασία Γιούσεφ: «Μου πρόσφεραν 20.000 ευρώ στη Μύκονο για πριβέ» (vid)

Για τα πάρτι, στα οποία είχε δεχθεί προσκλήσεις στη Μύκονο, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» η Αναστασία Γιούσεφ.

Η γνωστή χορεύτρια μάλιστα αποκάλυψε πως της προσέφεραν αμοιβή, που έφτανε τα 20.000 ευρώ, ενώ αναφέρθηκε και σε ένα πάρτι, στο οποίο πήγε και τελικά τα πράγματα εξελίχθηκαν κάπως διαφορετικά από αυτό που περίμενε.

«Μου είχαν προτείνει να πάω σε πριβέ πάρτι της Μυκόνου για 20.000 ευρώ» είπε χαρακτηριστικά η Αναστασία Γιούσεφ, προκαλώντας την έκπληξη της Κατερίνας Καινούργιου, αλλά και των υπόλοιπων συνεργατών της στο πάνελ της εκπομπής.

 

Παράλληλα, η χορεύτρια μίλησε και για ένα άλλο πάρτι στο οποίο πήγε. «Πριν χρόνια είχα πάει στη Μύκονο και μία φίλη μου με κάλεσε σε ένα πάρτι σε ένα σπίτι με φίλους. Δέχθηκα, αλλά όταν πήγα συνειδητοποίησα ότι δεν ήταν και πολλοί φίλοι εκεί. Ήταν αυτή η κοπέλα και άλλοι δύο άντρες. Ο ένας μάλιστα μόλις είχε βγει από το μπάνιο με το μπουρνούζι του. Εγώ σηκώθηκα κι έφυγα, γιατί δεν ήταν ακριβώς το πάρτι που μου περιέγραψε».

reader.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News