ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 2015: Η εικόνα της χρονιάς

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 2015: Η εικόνα της χρονιάς

Ποιος να κρατήσει τα δάκρυα του; Στην πιο συγκινητική στιγμή της γιορτής του ΠΑΟ (Honouring Our Legacy), ο Παύλος Γιαννακόπουλος βραβεύτηκε για την τεράστια προσφορά του κι έδωσε επισήμως το όνομά του στον «Τάφο του Ινδού».

[ads]

Έκλαψαν και τα… καθίσματα στην μεγάλη στιγμή της γιορτής του Παναθηναϊκού.

Στο ημίχρονο του φιλικού με την Παρτιζάν, ο Ερασιτέχνης τίμησε τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ Παύλο Γιαννακόπουλο για την ανεκτίμητη προσφορά του τόσο στην γιγάντωση του τμήματος μπάσκετ, όσο κι εν γένει του συλλόγου.

Για λίγα λεπτά στα μάτριξ του ΟΑΚΑ έπαιξε βίντεο με παλιές ένδοξες στιγμές του μεγαλύτερου παράγοντα του Εξάστερου. Από τα Ευρωπαϊκά, από τα πρωταθλήματα, από τις δηλώσεις του, από τις αγκαλιές με παίκτες και Ομπράντοβιτς…

Όλο το γήπεδο όρθιο να χειροκροτεί τον κ. Παύλο Γιαννακόπουλο και τον ίδιο να είναι βουρκωμένος… «Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας. Σε εσάς που βρίσκεστε σήμερα κοντά μας» είπε λακωνικά και έγινε «σεισμός» στο ΟΑΚΑ, αποθεώνοντάς τον («είναι τρελός ο πρόεδρος», «αιώνια πιστός, Γιαννακόπουλος»).

231144

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News