Ανάρτηση... φωτιά Ουίλιαμς για ΣΕΦ και Ολυμπιακό!

Ανάρτηση... φωτιά Ουίλιαμς για ΣΕΦ και Ολυμπιακό!

Ο Ντέρικ Γουίλιαμς έκανε ένα ακόμη εξαιρετικό παιχνίδι με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και έχει εξελιχθεί σε σήμα κατατεθέν της ομάδας.

Ο Αμερικανός κάνει τρομερά πράγματα στο γήπεδο και χωρίς αυτόν οι Πράσινοι δεν θα ήταν σε καμία περίπτωση η ομάδα που βλέπουμε σήμερα.

Από την πλευρά του και ο Γουίλιαμς φαίνεται πως έχει ταιριάξει απόλυτα με την ομάδα διατυπώνοντας το πόσο του αρέσει να αγωνίζεται στην ομάδα αλλά και το πόσο πολύ ήθελε να φορέσει τη Πράσινη φανέλα.

Μετά την χθεσινή νίκη κόντρα στη Ζαλγκίρις, ο Αμερικανός έκανε ένα ποστ αποθεώνοντας στο κόσμο της ομάδα που βρέθηκε στη Λιθουανία και έδωσε το σύνθημα για τον αγώνα της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για την Basket League.

Ακόμα, ευχαρίστησε τους φίλους του Παναθηναϊκού, που βρέθηκαν στη “Zalgirio Arena”, ενώ σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με τις φετινές επιδόσεις του τόνισε: «Κερδίζω τον σεβασμό».

Δείτε τα ποστ:

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News