Αναπολείς τους -ακατάλληλους- περσινούς

Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα: 81-92 (Highlights/vid)

Είναι σωστό αυτό που λένε πως πρέπει να χάσεις πρώτα κάτι για να το εκτιμήσεις.

Με τον Μποχωρίδη τραυματία, τον Τζάκσον αποδεσμευμένο, τον Σάικς να έχει (; ) τη σκέψη του προσωρινού, απόψε στη Βαρκελώνη κατά πάσα πιθανότητα θα δούμε πολύ ώρα τον Γιώργο Καλαϊτζάκη να κουμαντάρει τους συμπαίκτες του στο παρκέ.

Θυμάστε τι συνέβαινε πριν μερικούς μήνες όταν και πάλι γκρινιάζαμε για μια σύνθεση γκαρντ στην οποία περίσσευε κοτζάμ Νίκος Παππάς;

Όσο κι αν υπήρχαν πολλοί αρνητές των προσόντων τους, ο Πεδουλάκης και ο Πιτίνο είχαν πολλές επιλογές, ήταν η πρώτη φορά από την αποχώρηση του Δημήτρη Διαμαντίδη κι έπειτα που οι Παναθηναϊκοί θεωρητικά δεν …προσεύχονταν κάθε φορά που ο Νικ Καλάθης πήγαινε πάγκο για τις απαραίτητες ανάσες.

Ο μεν Ταϊρίς Ράις σε πολλά ματς απέδιδε σαν 25άρης μοιάζοντας ικανός να παίζει 40 λεπτά ασταμάτητα, ο Τζίμερ Φριντέτ μπορούσε να αναλάβει και ρόλο οργανωτή μαζί με του εκτελεστή.

Υπήρχε γι αυτή τη δουλειά και ο Παππάς, ασχέτως αν στην πορεία δεν προέκυψε καμία χημεία μεταξύ τους αφού ο Φριντέτ ήθελε μονάχα να σκοράρει και δεν έπαιζε άμυνα στο ελάχιστο, ενώ το κλαμπ πληγώθηκε και από την επιλογή Τζόνσον που υποτίθεται θα έπαιζε άμυνες για να “κρύψει” Ράις, Τζίμερ, πλην όμως ο τύπος αποδείχθηκε φύρα και παντελώς ακατάλληλος. Σήμερα (με το μπάτζετ στα…Τάρταρα) πολλούς από τους περσινούς τους…αναπολείς!

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News