Ανανεώσεις συμβολαίων: Τι πρότεινε ο Παναθηναϊκός σε τρεις παίκτες

Βαθμολογία Superleague: Ασταμάτητος και πρώτος ο Παναθηναϊκός!

Οι εκκρεμότητες τρέχουν στον Παναθηναϊκό κι εκτός από τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας πολύ σημαντική είναι και η παραμονή ορισμένων παικτών, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν.

Ο Παναθηναϊκός εκτός από τη μεταγραφική ενίσχυση που καλείται να κάνει, οφείλει να κοιτάξει και τις ανανεώσεις παικτών, των οποίων τα συμβόλαια έχουν ισχύ έως τον Ιούνιο του 2023. Συγκεκριμένα οι Μπαρτ Σένκεφελντ, Ρουμπέν Πέρεθ, Δημήτρης Κουρμπέλης και Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα είναι οι τέσσερις παίκτες που θα διαπραγματευτούν ένα νέο συμβόλαιο.

Οι πράσινοι από την πλευρά τους επιθυμούν να κρατήσουν όλους τους παίκτες στο ρόστερ τους, όμως καμία υπόθεση δεν έχει κλείσει έως τώρα. Ωστόσο αξίζει να αναφέρουμε πως στην περίπτωση του Αϊτόρ, ο οποίος είναι στο στάδιο της αποθεραπείας του, έχουν γίνει οι πρώτες επαφές χωρίς όμως να έχουν βγει λεπτομέρειες για το οικονομικό.

Πάντως η διάρκεια των συμβολαίων που θα προτείνει ο Παναθηναϊκός στους παραπάνω ποδοσφαιριστές του αναμένεται να είναι διετούς διάρκειας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News