Ανανεώσεις: Ονειρική συνύπαρξη των τριών... του χρόνου!

Ο Χεζόνια ανυπομονεί για... Νέντοβιτς (pic)

Εκτός από τον Νεμάνια Νέντοβιτς σημαντικό είναι το κενό του ΤΤ Μπρέι που ξεκίνησε με ενθουσιασμό τη χρονιά σκοράροντας τρίποντα αφειδώς.

Τουλάχιστον ο Σέρβος θα προλάβει να αγωνιστεί στο τέλος της σεζόν διεκδικώντας πρωτάθλημα και κύπελλο.

Θα ήταν πολύ…γαργαλιστικό για το κοινό το ενδεχόμενο συνύπαρξης του Αμερικανού στην ίδια πεντάδα μαζί με τον Σέρβο και τον Μάριο Χεζόνια σε μια three-guard lineup όπου οι προπονητές που θα αντιμετώπιζαν τον πρωταθλητή θα κύκλωναν με τεράστια γράμματα στον πίνακα των αποδυτηρίων την εντολή “απαγορεύονται λάθος μεταβιβάσεις, σκοτώνουμε για το αμυντικό ριμπάουντ μήπως καταφέρουμε να ρίξουμε τον ρυθμό”.

Κρίνοντας από τα αθλητικά προσόντα του Κροάτη, την απαράμιλλη σύνδεση του Σέρβου με το αντίπαλο καλάθι αλλά και το γεγονός ότι ο Μπρέι ξεκίνησε φορτσάτος ξεχνώντας να αστοχήσει από τα 7 μέτρα, μαντεύουμε ότι σε μια αρμονική συνύπαρξη τους, οι αντίπαλοι θα έπαιρναν time out στο τρίλεπτο για να δουν τι μάρκα ήταν η μπάλα!

Αν όλα πάνε καλά με τις ανανεώσεις θα τους απολαύσουμε όλους μαζί του χρόνου.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News