Ανανέωσε ο Γκελαούζος: «Περήφανος να είμαι Παναθηναϊκός!»

Ανανέωσε ο Γκελαούζος: «Περήφανος να είμαι Παναθηναϊκός!»

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Κώστα Γκελαούζο για τη νέα αγωνιστική σεζόν , στο τμήμα στίβου του Συλλόγου.

Ο σπουδαίος δρομέας του «τριφυλλιού» που έχει γράψει ιστορία με τα «πράσινα» χρώματα θα συνεχίσει να δοξάζει το «τριφύλλι».

Ο 31χρονος αθλητής από την Άμφισσα τρέχει από 1500μ. μέχρι και Μαραθώνιο και έχει κατορθώσει να πετύχει σημαντικές επιτυχίες και ρεκόρ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το 2019 και με χρόνο 2:19:01 είναι και ο 2ος όλων των εποχών από τους Έλληνες αθλητές οι οποίοι έχουν τρέξει στην κλασική διαδρομή του Μαραθωνίου της Αθήνας.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Κώστας Γκελαούζος ανέφερε «Εδώ και 6 χρόνια εγω και η ομάδα που αγαπώ τόσο πολύ από μικρό παιδί περπατάμε δίπλα δίπλα, σε επιτυχίες και αποτυχίες. Για ακόμη μια φορα, και γι αυτήν την χρόνια θα είναι χαρά και απόλαυση κάθε τιτλο που θα κατακτήσω και κάθε επιτυχία που θα κάνω να είναι με το τριφύλλι στην καρδιά. Περήφανος να είμαι Παναθηναϊκός. Εύχομαι υγεία και κάθε επιτυχία σε όλη την ομάδα αλλά και στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News