Ανάλυση: Η αναβάθμιση του ρόστερ και τα ερωτηματικά

Πογιάτος: «Ήρθα στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας»

Ο Παναθηναϊκός ενισχύθηκε σχεδόν σε όλες τις θέσεις στην έως τώρα μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού και υπάρχουν ελάχιστα ερωτηματικά για τη φετινή ενδεκάδα της ομάδας.

Το «τριφύλλι» έχει κάνει μέχρι στιγμής επτά μεταγραφές, τις οποίες ενδέχεται να κάνει… δέκα μέχρι το τέλος του Σεπτέμβρη.

Αποκτήθηκαν οι Αϊτόρ, Βιγιαφάνες, Βέλεθ, Καρλίτος, Ιωαννίδης, Σαβιέρ και Σάντσες, ενώ αναμένεται να έρθουν ακόμη ένας δεξιός μπακ, ένας αριστερός και ένας χαφ. Ο Αγιούμπ είναι… σαν μεταγραφή, το ίδιο και ο Εμμανουηλίδης που γύρισε από τον Πανιώνιο.

Γίνεται ευκόλως αντιληπτό πως οι πράσινοι αναβαθμίστηκαν στις θέσεις των εξτρέμ (από τους περσινούς Μολό, Κολοβό και Μπεκ), της μεσαίας γραμμής (έφυγαν Δώνης – Ανουάρ), της επίθεσης (δανεικός ο Περέα, φεύγει ο Καμπετσής, αποχώρησε ο Βέργος), αλλά και των κεντρικών αμυντικών (έφυγε ο Κολοβέτσιος).

Ερωτηματικό παραμένει, αν ο Παναθηναϊκός πράγματι ενισχύθηκε στο δεξιό άκρο της άμυνας. Ο Σάντσες είναι ένας ποιοτικός παίκτης, αλλά ουδείς μπορεί να ξέρει ακόμη, αν θα καλύψει τον Γιόχανσον, όπως και τους Αποστολάκη – Βαγιαννίδη. Θα χρειαστεί να περιμένει κανείς και τον μπακ απ που θα «κλείσει» ο Ρόκα.

Στα αριστερά υπάρχει…θέμα! Ο Ινσούα αποχώρησε και δεν ήρθε κάποιος άλλος στη θέση του. Συνεπώς, ο Πογιάτος θα ρίξει στη μάχη, είτε τον νεαρό Ζαγαρίτη, είτε τον Μαυρομμάτη που τον δοκίμασε στο φιλικό με τον ΠΑΟΚ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News