Ανάλογη συνέχεια θέλει ο Λουντ

Ανάλογη συνέχεια θέλει ο Λουντ

Καθοριστικά είναι όλα τα ματς των πλέι οφ και ειδικά αυτά με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον σκόρερ του πρώτου τέρματος Ρόμπιν Λουντ και όσα είπε μεταξύ άλλων στη NOVA.

Αναλυτικά

Για το πρώτο του γκολ με τον Παναθηναϊκό: «Είναι πραγματικά κάτι που περίμενα, είναι το πρώτο μου γκολ, χαίρομαι που μπόρεσα να σκοράρω και χαίρομαι για τη μεγάλη νίκη μας απόψε».

[ads2]

Για το πόσο καθοριστικό ήταν το σημερινό παιχνίδι: «Νομίζω ότι όλα τα ματς όπως και το σημερινό είναι καθοριστικά, αλλά σίγουρα με ΠΑΟΚ κι ΑΕΚ είναι πιο καθοριστικά».

Για το ότι παρουσίασε ένα στιλ παιχνιδιού που δεν είχε δείξει μέχρι τώρα: «Παίζω περισσότερο αμυντικά, αλλά σήμερα είχα την ευκαιρία να πάρω την μπάλα και να σκοράρω. Η θέση μου είναι η ίδια (σ.σ. σε σχέση με εκείνη που έπαιζε στη Φινλανδία), ίσως απλά έπαιζα πιο μπροστά τότε».

Για τον τρόπο που σκόραρε: «Προσπάθησα να περάσω την μπάλα στον Μάρκους, εκείνη αναπήδησε, ξαναπήρα την μπάλα και μπόρεσα να πετύχω το τέρμα».

Για την πρώτη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα σε ομάδα της Αθήνας φέτος κι αν τους βοηθάει ψυχολογικά: «Αποτελεί μία μεγάλη υπόθεση για εμάς αυτή η νίκη. Μπορέσαμε να δείξουμε αυτά που ξέρουμε να κάνουμε. Νομίζω πως όλοι κάναμε μεγάλο ματς, είναι ένα έναυσμα για να υπάρξει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News