Ανακοινώθηκε ως Batman ο Διούδης!

Ο Διούδης επιμένει... Παναθηναϊκά - Η κίνηση όλο νόημα (pic)

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε το «διαζύγιο» με τον Σωκράτη Διούδη, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Πολωνία.

Πιο συγκεκριμένα, η Ζαγκλέμπιε Λούμπιν ανακοίνωσε τον Σωκράτη Διούδη χρησιμοποιώντας απόσπασμα από την ταινία του Batman.

Η ομάδα της Πολωνίας μέσα από τα social media έκανε γνωστό με ένα ιδιαίτερο τρόπο την απόκτηση του έμπειρου Έλληνα γκολκίπερ.

Αρχικά ανέβασαν ένα gif και έγραψαν «Let’s Diou dis!». Στη συνέχεια δημοσίευσαν ένα βίντεο με μία ομιλία από την ταινία Batman, το οποίο είναι και το παρατσούκλι του Διούδη.

Δείτε παρακάτω:

 

Παναθηναϊκός: «Απειλείται» ο Χουάνκαρ

Ο Τιμοτέους Πούχατς έκανε μία εξαιρετική εμφάνιση όσο είχες δυνάμεις απέναντι στον ΠΑΟΚ και έδειξε ότι θα βάλει δύσκολα στον Χουάνκαρ για την θέση του βασικού αριστερού μπακ στη συνέχεια.

Ο Πολωνός έδειξε ότι είναι ένας επιθετικογενής μπακ με πολύ καλή τεχνική αν και θα πρέπει να προσέξει λίγο περισσότερο τα αμυντικά του καθήκοντα.

Όμως σε αντίθεση με τον Χουάνκαρ έδωσε πνοή στην αριστερή πλευρά των Πρασίνων και παιχνίδι με το παιχνίδι θα γίνεται όλο και περισσότερο χρήσιμος.

Ακόμα έστειλε τον μήνυμα στον Χουάνκαρ πως αν θέλει να είναι βασικός θα πρέπει να θυμηθεί τον παλιό καλό του εαυτό καθώς το τελευταίο διάστημα ήταν τραγικός ενώ έχει ευθύνη για κάποια τέρματα που δέχτηκε το Τριφύλλι.

Τέλος, ο ανταγωνισμός αυτών των δύο θα βγάλει σίγουρα κερδισμένο τον Παναθηναϊκό ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News