Ανακοίνωση της ΚΑΕ για το Ζενίτ-Παναθηναϊκός

Ανακοίνωση της ΚΑΕ για το Ζενίτ-Παναθηναϊκός

H Euroleague ανακοίνωσε την αναβολή της προγραμματισμένης για την Πέμπτη (29/10, 19.00) εκτός έδρας αναμέτρησης του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με την Zenit Saint Petersburg για την 6η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της διοργάνωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

Μετά τη διάγνωση επιβεβαιωμένου συμπτωματικού κρούσματος Covid-19 σε μέλος της ομάδας μας, οι αρμόδιες Ελληνικές Αρχές (Γενική Γραμματεια Αθλητισμού, ΕΟΔΥ και Πολιτική Προστασία) επιλήφθηκαν της κατάστασης και έθεσαν την ομάδα σε αυξημένη ενεργητική επιτήρηση.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ακολουθεί κατά γράμμα τις οδηγίες των αρμόδιων Φορέων της Ελλάδας βαζοντας πάνω απ’ όλα την υγεία των αθλητών, των προπονητών και των εργαζομένων της.

Νωρίτερα, η Euroleague ανακοίνωσε πως η εξ’ αναβολής εκτός έδρας αναμέτρηση με την LDLC ASVEL Villeurbanne για την 3η αγωνιστική της κανονικής περιόδου θα διεξαχθεί την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου του 2020.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News