Ανακοίνωση-κόλαφος Γιαννακόπουλου για Αγγελόπουλους

VIRAL - Αυτό είπε ο Γιαννακόπουλος στους Αγγελόπουλους! (pic)

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γαννακόπουλος, απάντησε με σκληρό τρόπο στους Αγγελόπουλουλους. «Περισωθείτε όσο είναι καιρός», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

“Αντιλαμβάνομαι απολύτως τη δύσκολη θέση των κ.κ. Αγγελόπουλων με τα πάσης φύσεως ζητήματα -ενδοοικογενειακά και μη- που καλούνται να αντιμετωπίσουν σε όλους τους τομείς ανεπιτυχώς και τα οποία τους έχουν ωθήσει σε ένα τέτοιο αδιέξοδο ψευδών και συκοφαντιών, ώστε, για να ξεσκάσουν, είτε βγάζουν ανακοινώσεις γεμάτες φαντασιακές κατασκευές, είτε περιφέρονται άσκοπα και χωρίς τον παραμικρό δικονομικό ρόλο ακόμη και στα ακροατήρια της Ευελπίδων -συνοδεία… φωτογραφων- Δευτέρα πρωί προκαλώντας γέλια.

Αγαπητοί. Η ζωή είναι μικρή. Μην αφήνετε εμένα να γίνομαι αυτοσκοπός σας. Το “get a life” στη δική σας περίπτωση αποκτά πια το πλήρες νόημά του. Περισωθείτε όσο είναι καιρός.

Καλή μας χρονιά”.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News