Ανακοίνωση ΕΟΠΕ: «Είκοσι τέσσερα τα πρωταθλήματα του Παναθηναϊκού»

Βόλεϊ γυναικών: Απονομή στο ΟΑΚΑ μέσα σε αποθέωση (pics)

Σε διόρθωση της Χρυσής Βίβλου των τίτλων στις γυναικείες ομάδες βόλεϊ και συγκεκριμένα στον Παναθηναϊκό προχώρησε η ΕΟΠΕ με ανακοίνωσή της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας που αναφέρει πως τα πρωταθλήματα του Παναθηναϊκού είναι 24:

Η ΕΟΠΕ ανακοινώνει πως το πρώτο Πανελλήνιο πρωτάθλημα βόλεϊ γυναικών έγινε τη σεζόν 1970-71 με πρωταθλητή τον Παναθηναϊκό. Τα Εθνικά πρωταθλήματα γυναικών ξεκίνησαν από τη σεζόν 1982-83.

Ως εκ τούτου οποιαδήποτε άλλη αναφορά για πανελλήνιο πρωτάθλημα βόλεϊ γυναικών τη σεζόν 1969-70 (χρονιά που έγινε το πρώτο Εθνικό πρωτάθλημα βόλεϊ ανδρών) είναι λανθασμένη και καλούνται οι εκπρόσωποι Τύπου και ΜΜΕ να διορθώσουν όλες τις σχετικές λίστες πρωταθλητών.

Η ΕΟΠΕ διόρθωσε τη χρυσή βίβλο μετά από εκ παραδρομής λάθος που είχε γίνει το 2017 και αναπαράχθηκε με την ευκαιρία της κατάκτησης του πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό τη σεζόν 2021-22.



Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News