Ανακοίνωσε Βεργίδου ο Παναθηναϊκός

Ανακοίνωσε Βεργίδου ο Παναθηναϊκός

Την απόκτηση της Όλγας Βεργίδου ανακοίνωσε ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός…

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού αναφέρει:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την διεθνή πασαδόρο Όλγα Βεργίδου (1.80μ.) για την αγωνιστική σεζόν 2019-20.

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 17 Δεκεμβρίου 1991 και έκανε τα πρώτα της βήματα στο βόλεϊ στους Μακεδόνες Αξιού το 2004 και έμεινε εκεί μέχρι το 2014.

Εκείνη την χρονιά πήρε μεταγραφή για τον ΑΟ Θήρας όπου έμεινε για τρία χρόνια ενώ την σεζόν 2017-18 αγωνίστηκε στη Φινλανδική OrPo Volley .

Την χρονιά που πέρασε αγωνιζόταν με τα χρώματα του Πανναξιακού και αναμφίβολα αποτελεί μια από τις καλύτερες ελληνίδες αθλήτριες στην θέση της.

Σε δήλωση της στο www.panathinaikos1908.gr η Βεργίδου επισήμανε:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που ήρθα σε έναν τόσο μεγάλο και ιστορικό Σύλλογο όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Χαίρομαι που είμαι σε ένα σπουδαίο σωματείο που έχει υψηλούς στόχους. Από την αρχή με κέρδισε η φιλοσοφία της ομάδας και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να επιτύχουμε όλα όσα έχουμε στοχεύσει».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News