Ανακοίνωσε Μίνο ο Ερασιτέχνης

Ανακοίνωσε Μίνο ο Ερασιτέχνης

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιώργο Μίνο στο τμήμα στίβου του Συλλόγου.

Σημαντική μεταγραφική προσθήκη για το τμήμα κλασσικού αθλητισμού του «τριφυλλιού» που αποκτήθηκε χάρη στις ενέργειες της καμπάνιας «Σύλλογος πιο Μεγάλος».

Ο Γιώργος Μίνο είναι ένας σπουδαίος δρομέας μεσαίων αποστάσεων που θα φορέσει το ένδοξο τριφύλλι και αναμένεται να δώσει πολύτιμη βοήθεια στον Παναθηναϊκό στα 3.000μ. στιπλ και στον ανώμαλο δρόμο.

Γεννημένος στις 12/1/1988 στο Φιέρι της Αλβανίας ξεκίνησε από πολύ μικρός τις επιτυχίες και από το 2003 μέχρι το 2007 αγωνιζόταν με τα χρώματα της Αναγέννησης Λαμίας.

Το 2010 και για περίπου μια διετία αγωνίστηκε με τον Πανιώνιο ενώ την σεζόν 2012-13 αγωνίστηκε στον ΓΣ Ηλιούπολης όπου κατέκτησε και τον πρώτο Πανελλήνιο τίτλο του στα 3.000μ. στιπλ.

Από το 2014 μέχρι και σήμερα αγωνιζόταν στον ΑΟ Μυκόνου και συνολικά κατέκτησε 6 φορές ως τώρα στην καριέρα του τον τίτλο του Πανελληνιονίκη στα 3.000μ. στιπλ ενώ δύο φορές κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα στο ίδιο αγώνισμα.

Από κει και πέρα ο Μίνο έχει αγωνιστεί και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου και μάλιστα πέρυσι κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Μίνο ανέφερε «Είμαι χαρούμενος και ενθουσιασμένος που εντάσσομαι στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Είναι ένας τεράστιος Σύλλογος με βαριά ιστορία και στον στίβο και από την πλευρά μου θα κάνω το καλύτερο δυνατό ώστε να πάμε το τμήμα όσο ψηλότερα γίνεται».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News