Ανακοίνωσε μεταγραφή η ΠΑΕ Παναθηναϊκός! (pic)

Ανακοίνωσε μεταγραφή η ΠΑΕ Παναθηναϊκός! (pic)

Ο Κωσταντίνος Γκόγκας θα εκπροσωπήσει τον Παναθηναϊκό στο eKypello Ελλάδος, την πρώτη eSports διοργάνωση υπό την αιγίδα της ΕΠΟ, που θα διεξαχθεί παράλληλα με το Κύπελλο Ελλάδος.

Σήμερα στις 19:00, για τα προημιτελικά της διοργάνωσης ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Άρη, για μια θέση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ως κάτοχος του Κυπέλλου Ελλάδος ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε απευθείας την συμμετοχή του στα προημιτελικά της διοργάνωσης στην οποία συμμετείχαν αρχικά 32 ομάδες.




Τα υπόλοιπα ζευγάρια των προημιτελικών απαρτίζουν οι ΠΑΟΚ – Απόλλων Πόντου, Νίκη Βόλου – ΑΕΚ και Καλαμάτα – Μακεδονικός.

Ο Κωνσταντίνος δηλώνει έτοιμος να φτάσει στην κορυφή της διοργάνωσης όντας έμπειρος σε κορυφαίες διοργανώσεις, καθώς το περασμένο καλοκαίρι αγωνίστηκε εκπροσωπώντας την Εθνική Ελλάδος στην τελική φάση του eNations Cup της FIFA.

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News