Ανακοίνωσε Κωτούλα ο Παναθηναϊκός - «Ανυπομονώ να αγωνιστώ στον Τάφο του Ινδού»

Ανακοίνωσε Κωτούλα ο Παναθηναϊκός - «Ανυπομονώ να αγωνιστώ στον Τάφο του Ινδού»

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός όμιλος ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με την Φαίη Κωτούλα για την αγωνιστική σεζόν 2020-2021 για το γυναικείο τμήμα μπάσκετ.

Η 26χρονη γκαρντ θα φορέσει το «τριφύλλι» τη νέα χρονιά και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την γυναικεία ομάδα μπάσκετ να πετύχει τους στόχους της.

Αναλυτικότερα η καριέρα της:

2005-2012 ΓΣΚ Λασσάνης

2012-2016 Παναθλητικός

2016-2017 Ηρακλής

2017-2020 ΠΑΟΚ

2020 Παναθηναϊκός

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Κωτούλα επισήμανε «Είναι πολύ μεγάλη η χαρά και η τιμή για μένα που εντάσσομαι στη μεγάλη οικογένεια του Παναθηναϊκού. Πρόκειται για μια μεγάλη πρόκληση και θέλω να παίξω με την ιστορική φανέλα του Συλλόγου.

Προφανώς και ανυπομονώ να αγωνιστώ στον Τάφο του Ινδού μπροστά στον κόσμο μας εφόσον βέβαια το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες. Εύχομαι υγεία σε όλες και όλους και να εκπληρώσουμε τους στόχους μας».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News