Ανακοινώνεται ο Σάρλια - Ποτέ θα κάνει ντεμπούτο

Στην Αθήνα για τις υπογραφές ο Σάρλια - Γιατί δεν πάει Ολλανδία

Έτοιμος να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό είναι ο Ζβόνιμιρ Σάρλια, που βρίσκεται ήδη στην Αθήνα.

Ο Κροάτης αμυντικός αναμένεται να περάσει σήμερα (29/07) από ιατρικά τεστ , ακολούθως θα υπογράψει το συμβόλαιό του και εν συνεχεία θα περιμένει να επιστρέψουν οι νέοι του συμπαίκτες από την Ολλανδία, την Κυριακή.

Ο Σάρλια έκανε ατομικό πρόγραμμα γυμναστικής και υπολογίζεται πως χρειάζεται περίπου δυο εβδομάδες για να επανέλθει στα επίπεδα που θα του επιτρέψουν να συμμετέχει στο ομαδικό πρόγραμμα.

Ποτέ θα κάνει ντεμπούτο

Το τρίτο φετινό μεταγραφικό απόκτημα του Τριφυλλιού θα είναι έτοιμος για ενδεκάδα στο σπουδαίο φιλικό παιχνίδι με τους «ροσονέρι» στις 14 Αυγούστου στην Τεργέστη και περίπου μια εβδομάδα, πριν την έναρξη της Superleague.

Ο Σάρλια, φυσικά, δεν θα δώσει το παρόν στο φιλικό του Σαββάτου με τη Φένλο, ενώ πιθανότατα, να μην έχει προσαρμοστεί πλήρως με τους «πράσινους» για ενδεκάδα στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν στη Λεωφόρο κόντρα σε άγνωστο αντίπαλο μέχρι στιγμής, λόγω… Μπασακσεχίρ.

Παρόλα αυτά, ενδέχεται στις 6 Αυγούστου να κάνει ανεπίσημα το ντεμπούτο του με το τριφύλλι στο στήθος μπροστά στον κόσμο του Παναθηναϊκού!

Απόντος του Μπαρτ Σένκεφελντ, ο 24χρονος αμυντικός θα αποτελέσει την πρώτη επιλογή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, για να πλαισιωθεί ο Φρανς Βέλεθ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News