Ανακοινώνει Κασελάκη ο Παναθηναϊκός

«Προβάρει τα πράσινα ο Κασελάκης»

Οι «πράσινοι» έβλεπαν εδώ και καιρό με καλό μάτι την απόκτηση του Λεωνίδα Κασελάκη και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα αποτελέσει την τρίτη μεταγραφή της ομάδας.

Λεπτομέρειες απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Λεωνίδα Κασελάκη στον Παναθηναϊκό.

Οι δύο πλευρές, σύμφωνα με τη NOVA, προχώρησαν ένα βήμα παραπάνω τις διαπραγματεύσεις τους και πλέον απομένουν κάποια τυπικά θέματα να διευθετηθούν για την ανακοίνωση. Κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Έτσι, εφόσον όλα κυλήσουν καλά, ο 30χρονος φόργουορντ, που έμεινε ελεύθερος από τον Προμηθέα Πάτρων, θα αποτελέσει το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα των “πράσινων”, μετά τους Νέντοβιτς και Φόστερ.

Ο Κασελάκης μέτρησε κατά μέσο όρο στο φετινό EuroCup 8,1 πόντους, 2,4 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ ενώ σούταρε με 44% στα δίποντα, 41% στα τρίποντα και 74% στις βολές.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News