Ανακοινώθηκε ο Δώνης

Ανακοινώθηκε ο Δώνης

Η Νις θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Τάσου Δώνη, με τον γαλλικό σύλλογο να τον αποκτά ως δανεικό από την Γιουβέντους έχοντας όμως και οψιόν αγοράς.

Ο γαλλικός σύλλογος, ο οποίος τερμάτισε πέρυσι στην 4η θέση της Ligue 1 και πήρε το εισιτήριο για τo φετινό Europa League, ανακοίνωσε επίσημα το απόγευμα της Τετάρτης (20/7) την απόκτηση του Δώνη, με τον 19χρονο φορ (κλείνει τα 20 χρόνια ζωής στις 26 Αυγούστου ο γιος του Γιώργου Δώνη) να υπογράφει ως δανεικός για έναν χρόνο και την Νις να έχει οψιόν αγοράς το ερχόμενο καλοκαίρι.

[ads2]

Υπενθυμίζεται πως ο Έλληνας στράικερ προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν στην Ελβετία με τη φανέλα της Λουγκάνο (δανεικός από Γιουβέντους), όπου πέτυχε 4 γκολ και μοίρασε 6 ασίστ σε 25 παιχνίδια πρωταθλήματος που αγωνίστηκε.

“Καλωσήρθες Τάσο”, είναι το μήνυμα της Νις για τον Δώνη μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News