Ανακοινώσεις στον Εξάστερο!

Ακόμα ψάχνει...

Ο Παναθηναϊκός προχωράει την μεταγραφική του ενίσχυση. Αν δεν απαντήσει ο Γιάννης Μπουρούσης τις επόμενες ώρες θα πάει στις λύσεις των Βίκτορ Κλαβέρ και Ίαν Βουγιούκα.

Το δεύτερο… πακέτο μεταγραφών πλησιάζει για τον Παναθηναϊκό καθώς από τις αρχές της εβδομάδας θα προχωρήσει σε νέες ανακοινώσεις. Όπως γράψαμε τις προηγούμενες ημέρες ο εξάστερος είναι μια ανάσα από Κλαβέρ και Βουγιούκα, περιμένοντας παράλληλα την απάντηση του Γιάννη Μπουρούση.

[ads2]

Ο διεθνής σέντερ που είχε υποχρεώσεις με την Εθνική μας ομάδα στο Προολυμπιακό τουρνουά, έχει ξεκαθαρίσει πως προτεραιότητα του το ΝΒΑ, κάτι το οποίο γνωρίζουν στον Παναθηναϊκό και γι’ αυτό άλλωστε, έδωσαν χρόνο πριν προχωρήσουν στις επόμενες κινήσεις τους.

Στην ομάδα του “τριφυλλιού” έχουν πάρει τις αποφάσεις τους γνωρίζοντας πως δεν μπορούν να ρισκάρουν στο ενδεχόμενο να χαθούν άλλες καλές περιπτώσεις. Αυτό σημαίνει πως μέσα στις επόμενες ώρες, πρέπει να προχωρήσουν τον σχεδιασμό τους. Εφόσον δεν κλείσει ο Μπουρούσης, θα στραφούν στον Βίκτορ Κλαβέρ που ναι μεν είναι μια δύσκολη περίπτωση αλλά εφικτή και ήδη έχει γίνει μια σημαντική προεργασία, ώστε να διαπιστωθούν οι προθέσεις, ώστε ο Ισπανός φόργουορντ να φορέσει τα πράσινα.

Όπως γίνεται αντιληπτό, αν όλα κυλήσουν ομαλά η απόκτηση του πρώην παίκτη της Λοκομοτίβ Κουμπάν θα συνδυαστεί με εκείνη του Ίαν Βουγιούκα που θα πάρει τη θέση του Έλληνα σέντερ στο ρόστερ του «τριφυλλιού». Αυτό είναι κάτι που πλέον έχει ξεκαθαριστεί, έχουν γίνει οι επαφές και μέσα στις επόμενες ώρες θα υπάρχουν εξελίξεις με όλες τις περιπτώσεις. Πάντως, με δεδομένο πως ο Μπουρούσης έχει ρίξει το βάρος για να συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ, το δεύτερο σενάριο με τον Κλαβέρ, τις τελευταίες ώρες έχει αρχίσει να επικρατεί, ωστόσο στο τέλος της ημέρας πιθανότατα να έχουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα.

πηγή: sport24.gr

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News