Ανακοίνωση Συμμαχίας για γενέθλια και κάλεσμα στον κόσμο!

Καυστική ανακοίνωση και κάλεσμα από τη "Συμμαχία" μετά την ήττα

Η ανακοίνωση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας για την συμπλήρωση των 110 χρόνων από την ίδρυση του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά:

Σήμερα συμπληρώνονται 110 χρόνια από την ίδρυση του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου. 110 χρόνια ένδοξης ιστορίας και προσφοράς, τόσο αθλητικής όσο και κοινωνικής, που καθιέρωσαν τον Παναθηναϊκό ως το μεγαλύτερο αθλητικό σωματείο στην χώρα και δικαιολογούν πλήρως το “πρωταθλητή σε όλα τα σπορ παντοτινέ”. Φέτος, η επέτειος της ίδρυσης του Συλλόγου, μας βρίσκει σε δύσκολες στιγμές, καθώς τόσο το ποδοσφαιρικό τμήμα όσο κι ο Ερασιτέχνης βρίσκονται στην πιο κρίσιμη καμπή της ιστορίας τους.

Καλούμε τον κόσμο να συνειδητοποιήσει ότι αυτος αποτελεί πλέον την κινητήριο δύναμη του Συλλόγου και την μοναδική ασπίδα προστασίας απέναντι σε όσους επιδιώκουν την καταστροφή του. Τον καλούμε επίσης να στηρίξει με την παρουσία του και να εμψυχώσει με τη φωνή του όλα τα τμήματα του Συλλόγου, ανεξάρτητα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το καθένα. Εν όψει της συμπλήρωσης 110 ετών από την ίδρυση του συλλόγου μας ας κάνουμε λοιπόν την αρχή γεμίζοντας το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας στο σημερινο παιχνιδι κοντρα στον Παναιτωλικό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News