Ανακοίνωσε το... αντίο ο Παναθηναϊκός

Ανακοίνωσε το... αντίο ο Παναθηναϊκός

Την λύση της συνεργασίας με τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Αστέρα Τρίπολης, επισημοποίησε ο Παναθηναϊκός.

Ο Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί με τη σειρά του το τέλος της συνεργασίας με τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο, τον ευχαριστεί για την προσφορά του στο σύλλογο και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

[ads2]

Aναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο. Ο Κώστας εντάχθηκε από μικρή ηλικία στο σύλλογό μας και έκανε ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα σε ηλικία 19 ετών. Κατέγραψε 99 συμμετοχές με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, πετυχαίνοντας δύο γκολ, ενώ ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας το 2014.

Του ευχόμαστε καλή τύχη στη συνέχεια της ποδοσφαιρικής διαδρομής του».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News