Ανακοίνωσε το πρόγραμμα ο Παναθηναϊκός

Ανακοίνωσε το πρόγραμμα ο Παναθηναϊκός

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πριν από λίγο γνωστοποίησε το πρόγραμμα των προπονήσεων και των συνεντεύξεων Τύπου ενόψει του αγώνα με την ΑΪΚ Στοκχόλμης, που θα πραγματοποιηθεί στη Σουηδία.

Αναλυτικά η ενημέρωση της πράσινης ΠΑΕ:

«Ενόψει της αναμέτρησης ΑΪΚ Στοκχόλμης – Παναθηναϊκός για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Παναθηναϊκού θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 3/8 στις 5.30 μ.μ. (τοπική ώρα), στην αίθουσα Τύπου του «Tele2Arena».

[ads2]

Η τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού είναι προγραμματισμένη να γίνει την ίδια ημέρα, στις 6.30 μ.μ. (τοπική ώρα) στο «Tele2Arena» και θα είναι ανοιχτή στους δημοσιογράφους στα πρώτα 15 λεπτά.

Η ΑΪΚ Στοκχόλμης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη 3/8 στις 11 π.μ. (τοπική ώρα) στην αίθουσα Τύπου του «Tele2Arena» και θα προπονηθεί στο γήπεδο διεξαγωγής της αναμέτρησης στις 11.15 π.μ. (τοπική ώρα). Η προπόνηση των Σουηδών θα είναι «ανοιχτή» στα media για τα πρώτα 15 λεπτά».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News