Ανακοίνωσε το "όχι" ο Εξάστερος

Ανακοίνωσε το "όχι" ο Εξάστερος

Ανακοίνωση ενημερωτικού χαρακτήρα για την αρνητική απάντηση που πήρε στο αίτημά της για την χορήγηση 200 εισιτηρίων στην αναμέτρηση κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι εξέδωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός

[ads]

Αναλυτικά: «Τη Δευτέρα 7/3/2016 η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με επιστολή της προς τη διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα αιτήθηκε 200 εισιτήρια προκειμένου να ικανοποιήσει την επιθυμία των οπαδών της ομάδας που θέλουν να της συμπαρασταθούν στον αγώνα της Παρασκευής (11/3) στο Βελιγράδι.

Η απάντηση από τη διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα, κατόπιν σχετικής εισήγησης της αστυνομίας που χαρακτήρισε τον αγώνα “υψηλού κινδύνου”, ήταν αρνητική.

Παράλληλα υπογραμμίστηκε να μην ταξιδέψουν μεμονωμένα στο Βελιγράδι οπαδοί που δεν έχουν στη διάθεσή τους εισιτήριο για τον αγώνα»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News