Ανακοίνωσε Μπράμο

Ανακοίνωσε Μπράμο

Στη Βενέτσια θα αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν ο Μάικ Μπράμος σύμφωνα με ανακοίνωση της ιταλικής ομάδας.

Ο Μάικ Μπράμος έκανε εξαιρετικό comebackτη σεζόν που πέρασε μετά τον σοβαρό τραυματισμό του που τον άφησε εκτός δράσης για έξι μήνες.

[ads2]

Η πολύ καλή χρονιά του στη Βενέτσια προκάλεσε το ενδιαφέρον των ΑΕΚ και Παναθηναϊκού ωστόσο ο ίδιος προτίμησε να παραμείνει στην Ιταλία.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ομάδας του, ο 29χρονος ανανέωσε το συμβόλαιό του για μία ακόμα σεζόν.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στην Βενέτσια για ακόμα μία σεζόν. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα που συνεχίζει να πιστεύει σε μένα. Η Βενέτσια είναι ένας σύλλογος που έχει πολύ καλή οργάνωση και φιλοδοξίες, και ελπίζω να βοηθήσω από την πλευρά μου στην επίτευξη ακόμα καλύτερων αποτελεσμάτων.
Προσωπικά θα προσπαθήσω να βελτιώνομαι μέρα με την μέρα ώστε να είμαι σημαντικός στην λειτουργία της ομάδας και ελπίζω πως την επόμενη σεζόν θα είμαστε πιο συνεπείς στο πρωτάθλημα και να ελαχιστοποιήσουμε τα σκαμπανεβάσματα στο πρωτάθλημα», είπε ο Έλληνας φόργουρντ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News