Αναγκαία η αύξηση του μπάτζετ του χρόνου

Βοτανικός: On camera δηλώσεις Αλαφούζου για το γήπεδο (video)

Η έξοδος στην Ευρώπη και η αύξηση του μπάτζετ αποτελούν μονόδρομο για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος από του χρόνου, πρέπει να μπει στη λογική της διεκδίκησης τίτλων. 

Πάνε πολλά χρόνια από το τελευταίο Κύπελλο, πόσο μάλλον και από το τελευταίο Πρωτάθλημα για τον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας.

Οι πράσινοι έφθασαν τα τελευταία χρόνια σε ιστορικά χαμηλά νούμερα, όσον αφορά το μπάτζετ. Και αυτό, τους οδήγησε σε πολύ χαμηλές θέσεις, ενώ μέχρι και φέτος, γίνεται λόγος για διεκδίκηση της τετράδας. Όλα αυτά δεν αντιπροσωπεύουν το ένδοξο Τριφύλλι, που πρέπει επιτέλους να κάνει το βήμα παραπάνω.

Τα πλέι οφ θα δείξουν πολλά για το πώς θα είναι ο Παναθηναϊκός της επόμενης σεζόν. Ο Γιάννης Αλαφούζος είναι υποχρεωμένος να ανεβάσει το μπάτζετ, από τη στιγμή που η ομάδα εξασφαλίσει κάποια έσοδα από τη συμμετοχή της στην Ευρώπη, ενώ μάλιστα, το χρέος είναι πλέον, ελέγξιμο και διακανονισμένο.

Ο Ολυμπιακός έχει πολύ υψηλό μπάτζετ και η διαφορά ποιότητάς του με τον Παναθηναϊκό φάνηκε έντονα στο ντέρμπι των αιωνίων. Είναι δεδομένο, επίσης, πως ΑΕΚ και ΠΑΟΚ δεν θα μείνουν άπραγοι μετά τη λήξη της φετινής σεζόν.

Συνεπώς, φαντάζει επιτακτική η ανάγκη ενίσχυσης του Παναθηναϊκού με εύστοχες επιλογές, και όχι, όπως τα περασμένα χρόνια. Και ιδανική θα ήταν η εκκίνηση του καλοκαιριού με τον τωρινό προπονητή, τον Λάσλο Μπόλονι, ο οποίος γνωρίζει τα υπέρ και τα κατά του φετινού ρόστερ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News