Αναγέννηση Καρδίτσας - Παναθηναϊκός: Τηλεοπτική Μετάδοση

Έξαλλος ο Βέλεθ: «Ντροπή όσα γίνονται εις βάρος μας, ως εδώ, αρκετά»

Αναζητά αντίδραση ο Παναθηναϊκός έπειτα από την ήττα στην Τούμπα.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στη ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου την Τετάρτη το απόγευμα (16:00). Το τελικό αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα στο «Απόστολος Νικολαΐδης» δεν αφήνει πολλά περιθώρια για θετική σκέψη στην πλευρά των γηπεδούχων (4-0). Κοινή συνισταμένη και των δύο ομάδων, το γεγονός ότι προέρχονται από ήττες που πλήγωσαν τον εγωισμό τους.

Ο μεν Παναθηναϊκός έχασε στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ με ανατροπή (2-1), μπλέκοντας σε περιπέτειες αναφορικά με την παρουσία του στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Η δε Αναγέννηση γνώρισε συντριβή στα Πηγάδια από την Ξάνθη (5-2), μένοντας αρκετά πίσω από την πρωτοπόρο Βέροια στην δεύτερη κατηγορία.

Αναγέννηση Καρδίτσας – Παναθηναϊκός με την σέντρα προγραμματισμένη για τις 16:00. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το CosmoteSport3HD.

Αναγέννηση Καρδίτσας – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Με μεσημεριανή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε την Τρίτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τη ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή. Σε αυτή συμπεριλήφθηκαν οι Διούδης, Μπρινιόλι, Χατζηγιαννάκης, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Αγιούμπ, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Γκατσίνοβιτς, Βιτάλ, Βαγιαννίδης, Σιδεράς.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News