Αναχωρούν για τις Η.Π.Α Ζιλμπέρτο-Αλαφούζος!

Πριμ 2 εκατομμυρίων από Αλαφούζο!

Για της ΗΠΑ αναχωρεί αύριο ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, μαζί με τον νέο τεχνικό διευθυντή της ομάδας Ζιλμπέρτο Σίλβα αλλά και τον πρόεδρο της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, Σπύρο Βλάχο.

Σκοπός του ταξιδιού τους είναι να ενημερώσουν τους ομογενείς σχετικά με το πρότζεκτ ανακαίνισης της Λεωφόρου. Η παρουσία του Βραζιλιάνου είναι βέβαιο πως θα παίξει τον δικό της καθοριστικό ρόλο στην προσπάθεια του ισχυρού άνδρα της πράσινης ΠΑΕ μιας και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στις τάξεις των φίλων της ομάδας.

[ads2]

Το βράδυ της Παρασκευής (20/5) ο Γιάννης Αλαφούζος θα μιλήσει αναλυτικά για όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν τα έργα της Λεωφόρου σε εκδήλωση που θα γίνει σε γνωστό ξενοδοχείο της Αστόρια και διοργανώνει ο σύνδεσμος του «τριφυλλιού», Panatha USA.

Παράλληλα έχουν προγραμματιστεί τόσο κάποια γεύματα με Έλληνες επιχειρηματίες όσο και συναντήσεις στο προξενείο. Μέσα από αυτές τις επαφές η αποστολή των «πρασίνων» ευελπιστεί πως θα γυρίσει στην Ελλάδα έχοντας δει μία θετική ανταπόκριση από πλευράς ομογενών προκειμένου να στηρίξουν την προσπάθεια που γίνεται.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News