«Αν πάρει τηλέφωνο και πει θέλω να έρθω, μπορεί να τελειώσει το θέμα»

«Αν πάρει τηλέφωνο και πει θέλω να έρθω, μπορεί να τελειώσει το θέμα»

Αρέσει αλλά… απέχει, προς το παρόν από τον Παναθηναϊκό ο Αλεσάντρο Σεπφ, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, καταγράφοντας όλα τα δεδομένα της εν λόγω υπόθεσης.

«Ο Σεπφ έχει απασχολήσει σίγουρα τον Παναθηναϊκό, πριν από δύο εβδομάδες έφτασε μια ανάσα, με την έγκριση του Γιοβάνοβιτς.

Όμως δεν ήταν προτεραιότητα του το ελληνικό πρωτάθλημα και δεν απάντησε θετικά τότε. Όσο δεν κλείνει αλλού, υπάρχουν πιθανότητες, δεν είναι μια περίπτωση όμως που είναι κοντά.

Είναι εργαλείο, παίκτης με τρεξίματα, που καλύπτει πολλούς χώρους. Από αυτούς που λέμε παίκτης ομάδας, είναι περισσότερο οκτάρι.

Αν πάρει τηλέφωνο και πει θέλω να έρθω, μπορεί να τελειώσει το θέμα. Το κρατάει ζεστό κυρίως το περιβάλλον του», είπε μεταξύ άλλων.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News