Αν ο Νεμάνια μείνει μακριά από περιπέτειες...

«Ντου» της Μακάμπι για Νέντοβιτς - Τα δεδομένα για Παναθηναϊκό

Η ανανέωση του Νεμάνια Νέντοβιτς ήταν μια καλή κίνηση από πλευράς Παναθηναϊκού, θα ήταν έτσι και σε καλοκαίρια με μεγαλύτερη οικονομική ευχέρεια κι όχι μόνο τώρα που υπάρχουν νέα οικονομικά δεδομένα μετά την αποχώρηση Γιαννακόπουλου.

Πρόκειται για έξυπνο deal και για τις δύο πλευρές. Ο μεν Παναθηναϊκός έχει στις τάξεις του έναν έμπειρο παίκτη σε ένα ανανεωμένο σύνολο, που γνωρίζει το υψηλό επίπεδο της Ευρωλίγκας, ο αθλητής έχει φιλοδοξία να αποδείξει ότι μπορεί να πετύχει πολλά παραπάνω από όσα δεν μπόρεσε να δείξει τα τελευταία χρόνια.

Σίγουρα το deal θα φέρει καρπούς, με την καθοριστική προϋπόθεση ο διεθνής Σέρβος να μην ταλαιπωρηθεί στα… πιτς όσο έγινε την τελευταία διετία και να είναι υγιής.

Ο Παναθηναϊκός αναμφίβολα τον απέκτησε με την ελπίδα να δει το Νέντοβιτς της Μάλαγα κι όχι το Νέντοβιτς της Αρμάνι, με τον έμπειρο γκαρντ να επιθυμεί να συστηθεί ξανά σε υψηλό επίπεδο, ζητώντας τις προάλλες λίγο καιρό υπομονή από τον κόσμο αφού εκτός από τους συνήθεις τραυματισμούς πέρσι ήταν και φοβερά …γκαντέμης μιας και τον επισκέφτηκε η πανδημία!

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News