«Αν μείνει ο Γιαννακόπουλος, θα κρατήσει τον Καλάθη!»

Post-μήνυμα Γιαννακόπουλου για Καλάθη (pic)

Η παραμονή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα ηνία του Παναθηναϊκού θα κρίνει και τη παραμονή του Νικ Καλάθη, σύμφωνα με την εφημερίδα Livesport.

Όπως σημειώνει η εφημερίδα ο Γιαννακόπουλος είναι σίγουρα προβληματισμένος από αυτά που γίνονται, αλλά είναι δεδομένο ότι δεν θα βιαστεί. Δεν θα πάρει απόφαση ενάντια στον Παναθηναϊκό, αλλά είναι δεδομένο ότι θα υπερασπιστεί τις κόκκινες γραμμές του, όπως η κόντρα με μικρή μερίδα των οργανωμένων και κυρίως το γήπεδο στον Βοτανικό.

Το σίγουρο είναι ότι ο Γιαννακόπουλος, όταν μιλήσει, θα πει πολλά για το γήπεδο και για τους «Παναθηναϊκάρες» που προτίμησαν την… ζεστασία της τσέπης τους από το να γίνουν κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας του συλλόγου, στηρίζοντας το πλάνο του Βοτανικού. Όμως, για να μιλήσει, πρέπει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με την Ευρωλίγκα, που δεν έχει ακυρωθεί επισήμως και δεν έχουν γνωστοποιηθεί οι ημερομηνίες για την επόμενη σεζόν.

Παράλληλα η εφημερίδα σημειώνει ότι αν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοινώσει ότι φεύγει ή αποστασιοποιείται από τον Παναθηναϊκό, τότε ο Καλάθης δύσκολα θα συνεχίσει στο τριφύλλι. Αν όμως δεν σκοπεύει να φύγει, την επόμενη σεζόν δεδομένα θα υπάρξει μείωση του μπάτζετ (εκτιμάται κατά περίπου 30%) αλλά τούτο δεν θα συνεπάγεται ότι σίγουρα θα αποχωρήσει ο Καλάθης. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ μπορεί να μην προτίθεται να του δώσει 2.3 εκατ. δολάρια, αλλά, αν παραμείνει, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θέλει σαφώε να τον κρατήσει στην ομάδα του, καταλήγει το δημοσίευμα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News