«Αν ήμουν ο Πρίφτης, θα έπαιρνα χθες τον Γιόβιτς και τον Φαρίντ»

«Αν ήμουν ο Πρίφτης, θα έπαιρνα χθες τον Γιόβιτς και τον Φαρίντ»

Ο Τόλης Κοτζιάς απάντησε σε μερικές ερωτήσεις για το ντέρμπι Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.

Αναλυτικά:

«Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό μέχρι στιγμής, αυτό το λένε όλοι. Από κει και πέρα όμως τα μεταξύ τους παιχνίδια είναι διαφορετικής υφής, κάτι, που αποδείχθηκε και πριν από ένα μήνα στο ΣΕΦ. 

Αν ο Παναθηναϊκός δεν είχε το πρόβλημα με τον ιό, θα ήταν οριακά το φαβορί, παίζοντας βέβαια και μπροστά στον κόσμο του. Τώρα τα πράγματα είναι πιο ισορροπημένα. Επαναλαμβάνουμε ότι ισχύει το αυτονόητο ότι ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα».

«Η λογική λέει ότι θα χρησιμοποιήσει ζώνη και λόγω του ιού, που έπληξε τις τελευταίες μέρες την ομάδα του. Τι εννοούμε ακριβώς, θα το καταλάβετε σε λίγες ώρες».

«Είμαι ο Πρίφτης και πάω και παίρνω… χθες τον Γιόβιτς και τον Φαρίντ. Ρωτάω βέβαια τον Παππά τι λεφτά υπάρχουν στο ταμείο, γιατί χωρίς λεφτά δεν γίνεται τίποτα».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News