«Αν φοβόμουν, δεν θα ερχόμουν»

«Αν φοβόμουν, δεν θα ερχόμουν»

Ο Τζιαντομένικο Μέστο μίλησε για την επιλογή του να φορέσει τα Πράσινα. Ο έμπειρος Ιταλός αμυντικός αναφέρεται στη νέα σελίδα που ανοίγει στην καριέρα του και στην απόφαση του να αγωνιστεί για πρώτη φορά μακριά από την πατρίδα του, ενώ τονίζει το μεγάλο κίνητρο που έχει για να διακριθεί στο Τριφύλλι.

Σίγουρος για την επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό δηλώνει ο Τζιαντομένικο Μέστο, τονίζοντας πως οι «πράσινοι» αποτελούν μεγάλο κίνητρο για τον ίδιο.

[ads2]

«Έχω παίξει πολλά χρόνια στην Ιταλία και μετά από εκεί σκέφτηκα πως μπορούσα να δοκιμάσω στο εξωτερικό. Σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. ήρθα σε έναν μεγάλο σύλλογος. Αν φοβόμουν, δεν θα ερχόμουν. Εχω μεγάλο κίνητρο να βοηθήσω την ομάδα και τους συμπαίκτες μου. Έχω προπονηθεί σκληρά και στην Ιταλία κι εδώ. σταδιακά ετοιμάζομαι και θα βρω ρυθμό με τον καιρό και με τη βοήθεια των συμπαικτών μου, θα προσαρμοστώ και θα γίνουν πιο εύκολα τα πράγματα», είπε αρχικά ο Μέστο.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ήταν μια δύσκολη περίοδος, τα πράγματα δεν ήταν εύκολα, λόγω του μεγάλου ανταγωνισμού. Συνέχισα να προπονούμαι σκληρά, ήρθα εδώ κι έχω μεγάλη θέληση να προχωρήσω. Ο προπονητής με έχει δει μερικές φορές στα παιχνίδια που ήμασταν αντίπαλοι, με γνωρίζει αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είμαι φαβορί. Θα πρέπει να δείχνω τις δυνατότητές μου. Θα προσπαθήσω κι εγώ μαζί με τους συμπαίκτες μου, να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα, για να φτάσουμε στον στόχο μας. Αυτός είναι η νίκη σε όλους τους αγώνες. Πάντα θα κοιτάζουμε αγώνα με τον αγώνα».
Για το τι ξέρει για τον Παναθηναϊκό, σχολίασε: «Για τον Παναθηναϊκό γνωρίζω τη μεγάλη του ιστορία, είναι γνωστή ομάδα, τη γνώριζα από την Ιταλία. Είναι ένας από τους σημαντικότερους και ιστορικότερους συλλόγους στην Ευρώπη. Ερχόμενος εδώ έχω δει το μεγαλείο του συλλόγου, την ομορφιά της «οικογένειας» του Παναθηναϊκού».
Τέλος, για τον αγώνα με την Καλλονή, είπε: «Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο, η Καλλονή είναι χαμηλά στη βαθμολογία. Πρέπει να τα δώσουμε, όμως, όλα για να καταφέρουμε να κερδίσουμε και να κάνουμε το χρέος μας, να πάρουμε τους βαθμούς που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News