«Αν έπαιζα στην Ελλάδα θα διάλεγα Παναθηναϊκό»

«Αν έπαιζα στην Ελλάδα θα διάλεγα Παναθηναϊκό»

Ο Σόνι Ουίμς, που πρόσφατα κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Κίνα, δήλωσε πως αν έπαιζε ποτέ στην Ελλάδα, τότε θα διάλεγε τον Παναθηναϊκό..

Ακολουθούν οι δηλώσεις στο sdna.gr:

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

 

 

Μπακογιάννης σε Αλαφούζο: «Συγγνώμη, έκανα λάθος»

«Ανήσυχος ο Αλαφούζος, θα μίλησε με Ρόκα για Πογιάτος»

Φρουτάκια Πεταλούδες – δωρεάν παιχνίδι και σε ποια καζίνο θα τα βρείτε |21+

Στην Euroleague 2 από τις παραδοσιακές δυνάμεις είναι ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός. Τα προηγούμενα χρόνια εσύ είχες επαφές με τις δύο ομάδες; Βρέθηκες κοντά σε κάποια από τις δύο;

«Πάντα έλεγα στον ατζέντη μου ότι λατρεύω να παίζω στην Ελλάδα. Όχι μόνο από πλευράς μπάσκετ, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο δουλεύουν οι Έλληνες προπονητές. Μου αρέσει και η αρχαία Ελλάδα και η ιστορία της Ελλάδας. Αν μου δωθεί κάποια ευκαιρία θα ταξιδέψω στην χώρα για να επισκεφτώ σημαντικά αρχαία μνημεία. Το φαγητό στην Ελλάδα είναι εξαιρετικό επίσης. Στην Ελλάδα ο κόσμος αγαπάει πολύ το μπάσκετ, οπότε θα πω ότι έχω φανταστεί τον εαυτό μου να παίζει για τον κόσμο του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Προφανώς όπως πολλές ομάδες είχαν τα θέματά τους και δεν προχώρησε κάποια συμφωνία μεταξύ μας».

Ποια από τις δύο θα επέλεγες για να παίξεις;

«Είναι πραγματικά δύσκολο να πω. Θα έλεγα τον Παναθηναϊκό για όλο αυτό που έφτιαξε τα προηγούμενα χρόνια και την παράδοση στις επιτυχίες που είχε δημιουργήσει. Την εποχή που αγωνιζόταν ο Δημήτρης Διαμαντίδης ο Παναθηναϊκός ήταν στην κορυφή. Εκείνη την εποχή ήρθα και εγώ στην Ευρώπη. Εγώ ωρίμασα βλέποντας τις επιτυχίες του Παναθηναϊκού. Ήταν ένα franchise που κέρδιζε πάντα και αυτό σε ιντρίγκαρε. Ο Ολυμπιακός με τη σειρά του είχε τον… δολοφόνο Σπανούλη. Αλλά οι φίλαθλοι και των δύο ομάδων είναι εκπληκτικοί και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε τρομερή πόλη. Το να είμαι κομμάτι σε αυτές τις ομάδες είναι τρομερό από μόνο του».

 


Eλέγξτε επίσης

Παναθηναϊκός - Περιστέρι Live Streaming: Ζωντανά το Super Cup

Παναθηναϊκός – Περιστέρι Live Streaming: Ζωντανά το Super Cup

Παναθηναϊκός – Περιστέρι Live Streaming Παναθηναϊκός – Περιστέρι Live Streaming: Ο Παναθηναϊκός δίνει το πρώτο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.