Αν δεν τα αλλάξει, ο επόμενος προπονητής θα έχει την τύχη του Μπόλονι!

Μία από τα ίδια...

Ασφαλώς, δεν θα το ρίξουμε στο μεταφυσικό για το γεγονός ότι η ομάδα μια ακόμα σεζόν δεν μπόρεσε να προσφέρει μισή χαρά στον κόσμο της. Υπάρχουν συγκεκριμένες εξηγήσεις που ο Παναθηναϊκός έμεινε εκτός Ευρώπης κι έγινε πελάτης του Άρη, του ΠΑΣ και της Τρίπολης.

Μόνο να διαβάσουμε τις χθεσινές δηλώσεις Συλαϊδόπουλου που παρουσιαζόταν …ευχαριστημένος σε ματς που ο αντίπαλος μέτρησε 19-3 τελικές, καταλαβαίνετε το μέγεθος της σήψης. Προφανώς και δεν συνιστά πρόοδο ότι στα ντέρμπι της κανονικής περιόδου τις περισσότερες φορές έβγαζες καλύτερο πρόσωπο.

Την ανάλυση για το τι δεν λειτούργησε θα την κάνουν ο Πιερ Ντρεοσί κι οι συν αυτώ από την Δευτέρα στο “Καλαφάτης”. Οι απ’ έξω μπορούμε να καταγράψουμε μονάχα μερικά πράγματα. Για παράδειγμα, οι παίκτες εκτός από αγύμναστοι είναι και φοβερά σοφτ.

Αναμετρήσεις που κρίνονται σε μεγάλο βαθμό στο πάθος δόθηκαν απλόχερα στους αντιπάλους αφού οι πράσινοι δεν το …είχαν. Μην πει κανείς για την χθεσινή κάρτα του Πούγγουρα γιατί αυτή δεν ήταν αποτέλεσμα πάθους, αλλά…χαζομάρας.

Με εξαίρεση απειροελάχιστους που αντέταξαν δύναμη στη δύναμη, οι υπόλοιποι δεν έβγαλαν την ένταση που έπρεπε. Αδιαμφισβήτητα, το κλαμπ πρέπει να σκληρύνει, για να νικάει κι όταν δεν μπορεί να το πετυχαίνει με τεχνικό τρόπο.

Αν ο Παναθηναϊκός δεν επενδύσει στην ψυχολογική τόνωση των ποδοσφαιριστών του όσο προλαβαίνει τοποθετώντας τα κατάλληλα στελέχη σε θέσεις-κλειδιά, τότε κι ο επόμενος προπονητής θα περιέλθει σύντομα σε παρόμοια δεινή κατάσταση, αλά Μπόλονι.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News