Αμερικανική εταιρία ψάχνεται για μεγάλη ελληνική ομάδα - Το σενάριο για Παναθηναϊκό

Τόσο κόσμο είχε το ΟΑΚΑ με Γκραν Κανάρια

Αμερικανική εταιρία ψάχνεται να μπει σε ελληνική ομάδα, τη στιγμή που οι μετοχές της ΚΑΕ Παναθηναϊκός – βάσει της τελευταίας ενημέρωσης από τον ιδιοκτήτη, Δημήτρη Γιαννακόπουλο – βρίσκονται προς πώληση.

Δεν είναι και λίγα τα σενάρια που θέλουν τις μετοχές της πράσινης ΚΑΕ να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος από funds του εξωτερικού. Το γεγονός αυτό, έχει επιβεβαιωθεί και από επίσημα χείλη, καθώς ο Τάκης Τριαντόπουλος είχε αναφέρει πολλάκις στο παρελθόν, πως υπήρξαν επαφές με κάποια ενδιαφερόμενη πλευρά, δίχως να δοθούν λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με το SDNA, εκπρόσωποι αμερικανικής εταιρίας θα βρεθούν στην Ελλάδα μέσα στον Μάιο, για να συζητήσουν περί εξαγοράς μετοχών μεγάλης ελληνικής ομάδας.

Στο ίδιο χρονικό διάστημα, αναμένεται να «κλειδώσει» και η συμφωνία Παναθηναϊκού – Πολιτείας για την παραχώρηση του ΟΑΚΑ για τα επόμενα 49 χρόνια. Μπορεί αυτό, να σημαίνει πολλά, μπορεί και τίποτα…

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News