American Dream...

Ο Παναθηναϊκός «ζεσταίνει»… μηχανές, με το καρέ των Αμερικάνων του να θέλει να ζήσει τα πάντα με το «τριφύλλι» στο στήθος.

Στα… χαρτιά ο νέος Παναθηναϊκός είναι κατά 99% έτοιμος.

[ads2]

Απομένει η μεταγραφή του τελευταίου παίκτη που θα προστεθεί στο ρόστερ και έτσι θα έχουμε την συνολική εικόνα της ομάδας του «τριφυλλιού» που θα προσπαθήσει να επαναφέρει την ομάδα και πάλι στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Ο νέος Παναθηναϊκός του Αργύρη Πεδουλάκη θα στηρίξει πάρα πολλά στην… αμερικανική βοήθεια. Στους αμερικανούς παίκτες οι οποίοι φοράνε τη φανέλα με το «τριφύλλι» στο στήθος προκειμένου να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα.

Προκειμένου να πετύχουν όσα δεν έχουν πετύχει και να ζήσουν το αμερικανικό όνειρό επί.. ελληνικού εδάφους. Στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Τζέιμς Γκιστ, Κέι Σι Ρίβερς, Κρις Σίνγκλετον και Μάικ Τζέιμς αποτελούν την αμερικανική δύναμη του Παναθηναϊκού, η οποία θα.. βγει μπροστά για να δώσει άρωμα… ΝΒΑ (ταχύτητα, εκρηκτικότητα, θέαμα) στους «πράσινους».

Ο παλιός και ο πρωταθλητής…

Πρώτος και καλύτερος ο Τζειμς Γκιστ. Ο Αμερικανός του Παναθηναϊκού ετοιμάζεται για την πέμπτη του σεζόν με το «τριφύλλι» στο στήθος και γίνεται ένας εκ των Αμερικανών με τη μεγαλύτερη ιστορία στους «πράσινους».

Το τι μπορεί να δώσει ο Γκιστ στην ομάδα είναι γνωστό σε όλους, με τον ίδιο να μην κρύβει το πόσο πολύ θέλει να πανηγυρίσει το 7ο ευρωπαϊκό με την ομάδα του Παναθηναϊκού.

Την ίδια ώρα, ο Παναθηναϊκός έχει προσθέσει στις «μηχανές» του έναν πρωταθλητή Ευρώπης. Ο λόγος για τον Κέι Σι Ρίβερς ο οποίος πριν από δύο χρόνια είχε σηκώσει την κούπα της Ευρωλίγκας με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Αμερικανός γκαρντ γνωρίζει πάρα πολύ καλά τον τρόπο για να φτάσει μέχρι το τέλος της διαδρομής και πρόκειται να προσθέσει εμπειρία και δυναμική στην περιφέρεια της ομάδας.

Οι… διψασμένοι…

Ο Παναθηναϊκός φέτος το καλοκαίρι πρόσθεσε δύο ακόμα αμερικανούς παίκτες στο… ενεργητικό του. Παίκτες που την περασμένη σεζόν έκαναν… πάταγο στην Ευρωλίγκα, φτάνοντας μια ανάσα από το να κατακτήσουν τον τίτλο.

Ο λόγος για τους Κρις Σίνγκλετον και Μάικ Τζέιμς οι οποίοι με τη φανέλα της Λαμποράλ Κούτσα αλλά και της Λοκομοτίβ Κουμπάν αντίστοιχα, έκαναν την Ευρωλίγκα να… παραμιλάει με τα κατορθώματά τους. Και οι δύο είναι στην καλύτερη φάση της καριέρας τους και ο Παναθηναϊκός τους δίνει τη δυνατότητα να κάνει όλα τα όνειρά τους πραγματικότητα.

Ο Αμερικανός σέντερ (μαζί με τον Γιάννη Μπουρούση που πλέον και αυτός είναι παίκτης του Παναθηναϊκού) ήταν ο κορυφαίος σέντερ της διοργάνωσης.

Όμως δε μπόρεσε να φτάσει μέχρι.. τέλους. Τώρα, όμως, αν επιδείξει το ίδιο αγωνιστικό πρόσωπο με πέρσι είναι δεδομένο ότι μπορεί να συμβάλλει τα μέγιστα.

Όσο για τον Μάικ Τζέιμς, παίκτης που μπορεί να σου κάνει το παιχνίδι όπως το θες. Πλήρης έλεγχος του ρυθμού, μεγάλη επιθετική.. ποικιλία και φοβερός αμυντικός.

Και πλάι στον Καλάθη μπορούν να κάνουν… παπάδες.

πηγή: leoforos.gr

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News